Benim bilgim yok ama yorum yapmak istiyorum ve yapıyorum. Bu ses olayı bir evde en dikkat ettiğim şeydir. Gerek yeni yapılarda gerek eski yapılarda ses yalıtımı diye bir şey yok. İstanbulda 10 ev değiştirmişimdir belki ama yaşadıklarımı ben bilirim. Mahremiyet diye bir şey yok. Yan komşunun gaz çıkarmasına kaç kere uyandım saymakla bitmez. Adam öyle bir atıyor ki artarda uyanıyorum sesine. Başka bir evde yan komşunun horlama sesinden uyuyamıyordum. Başka bi evde üst komşu gece işi yapıyordu kadın bağırmasından uyuyamıyordum. (anladınız işi). Sanki aynı evde yaşayan fakat farklı odalarda bulunan insanlar gibi ev yapıyorlar. Mütahitler zaten paradan başka bişey göremyen insanlar yüzde 99 böyle. Ses yalıtım konusunda hiç mi yasa yok hiç mi rahatsız olan yok ben anlamıyorum arkadaşlar ya bir ev alacak olsam tüm her yerine ses yalıtım döşerim ilk işim bu olur bu kadar mahraminiz açık olmasına nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum. Bu kadar selamlar...
Hocam bakınız özellikle belirtmeme rağmen bu şekilde bir artısı olmayacak yorum yapıyorsunuz. Rica ediyorum silinebiliyor ise yorumunuzu silin.
Lütfen düzenle kısmından sadece "takip" yazın lütfen rica ediyorum