Diğer arkadaşların nasıl hizmet verdiği pek umrumda değil açıkçası, sözlük diline uygun yazılan HER entry kalıcı olur. Olası bir yazar kapatılma durumuna karşı telafi veren tek satıcı da benim zaten. Entryi başka hesaptan yeniden giriyorum. sevgiler.

SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi eksi gibi bir siteden alinan backlink kalici olursa

bu hizmeti veren hiçbir arkadaşın da 6 ay dahi garanti verebildiğini gormedim, pek cok farkli kisiden hizmet aldim 1 ayi gecmedi suresi. konuyla ilgili yeterli detaya da sahibim neden silindigi garanti verilemedigi vs ancak olayi bütünsel ele almak lazim.

bir kac ay sonra silinecek backlinkin, silindikten sonraki zararı o birkac aylik yararindan fazla olur

bilginize

edit : eksisozluk degil hic bir siteden alinan tek bir backlink arşa cikarmaz. bu da cok iddiali olmus. eger bu cumlenizinde samimiyseniz 10k hacimli orta zorlukta bir kac kelime icin sizden arşa cikma garantili hizmet almak isterim hocam, yanlis anlamayin ciddiyim bu konuda. zira oyle olsa eksisozluk piyasasi xxxxx tl olurdu ve de kimse bosuna seo ile ugrasmaz eksiden bir backlink kovalar arşa yükselirdi, yaniliyor muyum?