kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın ama bu konuya açarak ben firmayı değil sizi eleştiririm.
Aynı fiyat tanıtımı, o an alınan birden fazla yıl için geçerli demektir büyük ihtimal. Bilmiyorum size direk her sene aynı fiyattan yenileme yapacaksınız, garanti veriyoruz gibi bir şey söyledilerse başka.

"Dolar düşerken" demişsiniz. Evet 8.5'den 13.5'e düştü.

Domain kendi ürettikleri bir şey değil ki her zaman aynı fiyattan verme imkanları olsun. Doların son zamanların ki fazla artışından sonra elbette zam yapacaklar.

Yani anlayacağınız her sene aynı fiyattan domain satmak gibi bir şey mümkün değil. Zaten siz buna inanıp oradan almayacak kadar tecrübelisiniz diye düşünüyorum. Yazdıklarınıza göre çok fazla domaininiz varmış.
Burada anlatılmak istenen 18 lirayken de dolar 66 tlye satılıyordu. Ne yani zararına sattılar öylemi ? Buna inanıyorsanız daha diyecek söz yok zaten.

Benim tanıtım afişimden anladığım budur nitekim %90 üzeride bu şekilde anlamıştır. "Söz" dediğimiz şeyin anlamı oldukça basittir kişiye göre bazen değersiz birşey bazen değerlidir. Benim için değerlidir, sözünü tutmayan insanlar benim için bir anlam ifade etmiyor.

Ama şu konuda yazılan mesajlardan anladımki "söz" nedir bunu dahi bilmeyen insanlar var, varsın öyle olsun buyrun zamlı fiyatlar kendiniz alabilirsiniz.