Tiktok başka bir platform delisi de tutunuyor akıllısı da. Kısa sürede izlenme kazanmanın tüm olayı bana göre etiketler ve seçtiğiniz şarkılar üzerinden dönüyor. Video yayınlamadan önce keşfet üzerinden en çok kullanılan etiketlere öncelik verip sonra video konunuz ile ilgili etiketleri tercih edin. Etiketlerin haricinde gündemde olan şarkıları kullanmanız yararınıza olacaktır. Türkçe rap içerikli videolar paylaşacaksanız bir farklılık katmalısınız diye düşünüyorum. Fakat eğer bilgi verdiğiniz veya mizah paylaşımları yapıyorsanız o an gündemde olan şarkıları kullanın. Attığınız video izlenmediyse silin iş çıkışı saatlerinde 17.00 gibi bir daha yükleyin. Keşfet'e düştüğünde zaten izlenmeye başlar takipçi gelir. Video attıktan sonra 1 saat içinde 100 izlenme alıyorsa 5bin civarlarını görecektir. Video bundan sonra patlayabilir veya bu seviyede kalabilir. Sık sık denemek gerek. Eğer bir videonuz 0, 10, 20 gibi seviyelerde izleniyorsa ileride yükselmeyecektir. Anlık tüketilen bir platform olduğunu düşünüyorum. Önemli olan ilk saatler.