Admin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
“r10.net sitesi yönetimi de en az bu konuları açan kişiler kadar sorumludur”

Facebook bu yöntemi açık bıraktığı sürece kanunen 3. şahısları ya da şirketleri kesinlikle ilgilendirmez. Milyar $ kazanan şirket sizce bu durumun farkında değil mi? Ayda yüz bin $, milyon $ reklam veren tanıdığım firmalar çok defa şikayet ettiler Facebook’un umrunda bile değil belki onlarında işine geliyor olabilir..
Çok doğru çünkü herkes bu açığı kullanmamaktadır zaten.Facebook ödeme yaptıkça o fatura düzeyini 5500 tlye kadar yükseltmektedir.Örneğin bir bıçak fabrikası bırak üretiyor diyelim.Bir kişi tutup birini bıçaklayarak öldürüyor.Burda suç bıçak fabrikasının mı yoksa katilin mi ? Arkadaşın verdiği örnek aynı buna benziyor.R10 nu sorumlu tutan hiçbir şey yoktur burda..
Eşikli hesap konusuna gelince belki de yasaklanmasını en çok isteyenlerden biri ve öneriyi yaban benimdir.Nedeni ise şudur ;
Örnek faturalandırma düzeyi sürekli borç yapmaktan ve ihlallerden dolayı ve hesap kalitesizliğinden olur ancak bunun tespiti yönetim için zordur.Satıcı alıcıya alıcı satıcıya suç atmaktadır ve çok kez şikayet konuları olmaktadır.Bununda önüne geçmek yasaklamak olmuştur ancak mesela data başı reklam yapanlarında vs çoğu aynı yöntemi kullanmaktadır.Sanal kart konusuna gelirsek burda bile r10nu bağlayan bir durum yoktur.Sanal kart satan kişiler zaten olası riskleri göze alarak satmaktadır.Çalıntı kart satılmadığı sürece bence sorun olmayacaktır.Sanal kart katagorisinde ciddi bir ticari durma vardır.(Sanal kart satıcısı değilim yanlış anlaşılmasın )
Ben yıllardır r10da veya dışarıda bu konularda çok kişiye eğitim vermiş ve reklamcı yapmış biri olarak önerim şudur ;
Yukarıda belittiğim üzere olası sorunlardan dolayı faturalı hesap yasak kalmalı ancak sektörün sekteye uğramaması ve face -adwords reklam katagorilerinin canlanması için indirimli reklam hizmetleri-sanal kart hizmetleri yeniden serbest olma taraftayım.Eğitim konularına gelirsek eğitim kelimesi yasak ancak örnek facebook reklam sorunlarınız çözülür yazısı ile yine eğitim verilir ancak bu konuda da tavsiyem eğitim de serbest olabilir ancak örnek şartlı minimum 50 trade vs .İndirimli reklamlarda harcama garantisi verilmeli vs .Önerilerimi katagöride açılan konuya da yapmıştım gerçi .
Legal -illegal konusuna girecek olursak eğer
instagram hesap satışı (gerçek kişiye ait olmayan bir sürü hesap satılmakta )
facebook hesap satışı (%90 üzeri fake hesap gerçek değil )
Takipçi satışı (gerçek olmayan )
Yorum hizmetleri (gerçek olmayan )
Hit hizmetleri (gerçek olmayan )
vs vs uzar uzar gider.Kısacası işin her boyutuna bakarsak o zaman forumu kapatıp gitmek gerek =). R10.net bir içerik yeridir ve herkes kendi yaptığından sorumludur bence de.