Yazdıklarınızı gerçekten hayretle okudum...
Şimdi **************, İllegal yöntem vs karşı olduğunuzu ifade etmişsiniz o halde sizin konularınızı gelin birlikte inceleyelim...
1 - <a href="https://www.r10.net/instagram-hesap-alisi-satisi/2889093-alis-mavi-tikli-instagram-hesabi.html" style=' color: rgb(56, 169, 255); font-family: "Open Sans"; font-size: 14px;'>
D*O*L*A*N*D*I*R*I*C*I*L*I*K değil mi?
3- Tivibu Üyeliği Olan? (Spor Paketi)
Resmi olarak size ait olmayan bir hesabı kullanarak yayın izlemek ne kadar LEGAL? Korsan yayın statüsüne girmiyor mu? Bu tarz ücretli hesapların PAYLAŞIMI YASAK DEĞİL mi? NEDEN bunu
D*O*L*A*N*D*I*R*I*C*I*L*I*K olarak adlandırmıyorsunuz?
4- 40+ k üstü sitelere reklam verilecektir.
Resmi olmayan cinsel ürünlerin satışına vesile olmak satışını yapmak ne kadar LEGAL?...
vs vs vs... şeklinde uzarda gider...
Sizin bu yukarı da ki konu başlıklı içeriklerinizin HEPSİ DÜRÜSTLÜK ama bu konuya gelince insanları D*O*L*A*N*D*I*R*I*C*I veya yardım eden sorumlu olarak görüyorsunuz...
Bence tekrar düşünün
@Admin; genel olarak kullanıcıların istek ve taleplerini değerlendirerek foruma katkı sağlıyor. İnsanların ne yaptığını takip etmek zorunda değil... Bu tarz yorumlarla yönetimi kullanıcı isteklerinden ötürü zan altında bırakmaya hakkınız kesinlikle yok.
Sizi tanımıyorum kişisel bir olayımız da yok diye bunları gönül rahatlığıyla yazıyorum.
Eleştiri olarak düşünebilirsiniz amacım tartışma konusu çıkarmak değil...
1- Instagram mavi tıklı hesap satın almanın neresi illegal?
2- Tivibu üyeliği olan ücretini ödeyerek üyeliği olan kişi arıyorum bunun neresi illegal?
3- 40+k üstü sitelere reklam vermenin neresi illegal?
Okumadan gelmiş burada sırf cevap vereyim diye cevap vermeyin. Herkes biliyor ki bu iş İLLEGAL. İllegal iş yapan herkes bu işi savunur. Yönetimi zan altında mı bırakıyorum? Zan altına bırakmak bir şeyi suçlamak, suç altında bırakmak anlamına gelir. Ben yönetimi suçlamıyorum, sorumlu olabileceğini söylüyorum. Siz bence kelimelerin ne anlama geldiğini bilerek konuşun.
Ek olarak: Coşkun hocanın forumu aldıktan sonra kalitesini minimum 3 katına katladığını siz değil, sizden önce bu forumun en başında bu forum ronaldinho forumuyken burada olan bizler iyi biliriz. O Konuları hiç kafanıza takmayın.
Sevgiler