Kardeşim beni yanlış anlamayacağını düşünerek bir kaç şey yazmak istiyorum. Normalde bu tarz konularda pek fikir belirtmem ancak yazma gereksinimi duydum.

Öncelikle

Alıntı
bana ailevi sorunları olduğunu ve 3 günlüğüne İstanbula gideceğini söyledi, benden ona mesaj atmamamı rica etti, başımdan aşağı kaynar sular döküldü, iki haftadır yüzüne bile bakmadığım kız benden ona mesaj atmamamı istiyordu. Zaten yazmıyorum dedim, insanlık hâli olurda bir sıkıntı olursa yazma lütfen dedi.

Şöyle bir konuşmadan sonra biraz olaya farklı bir pencereden bak ve gerçekten neden yazmaman gerektiğini düşün.

İkinci olarak bunu tekrar üstüne basarak söylüyorum beni yanlış anlamayacağını düşünerek, yaşın daha çok genç bir kızın sana karşı ilgi göstermesi hoşuna gidiyor daha öncesinde böyle bir deneyimin yoksa birisi ile bir şeyler paylaşmak, dertleşmek, yakınlaşmak çok hoş şeyler tabi ki özellikle o yaşlarda ama bu yaşananlar bi dert yada problem değil. Aşk, sevgi, ölürümler, kalırımlar bunlar bu kadar basit değil.

Çok daha fazla insan tanımaya çalış, onu unutmak yada kıskandırmak vs. için değil kendin için. Bu yaşlarını bir kişinin peşini gözetleyerek geçirme, ileride o kadar pişman olursun ki.
Birde yazışmalarda gördüğüm ve anladığım kadarı ile çok duygusal bir kardeşimizsin Bir şey yazıp silme, neyse ya önemli değil deme, umursamıyormuş gibi yapıp engelleme. Her zaman için bir kararın olsun iyi veya kötü ve tüm hareketlerinde o aldığın kararla doğru orantılı olsun.

Bunlar kolay geçecek şeyler, Allah sizin gibi temiz kalpli insanlara başka dert vermesin.

İşlerine yoğunlaş