Adsense tarafından 21 ocak tarihinde yapılan ödemeyi alamayan çok sayıda kişiden birisi de benim 10 yıla yakındır ödeme alıyorum ama ilk kez böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Öncelikle iban hesabımın bulunduğu banka ile iletişime geçtim ancak hesaba herhangi bir para akışının olmadığını söylediler. Sonrasında Adsense tarafında ise Eft işlem süresinin 10 iş günü olduğu belirtiliyor. 10 gün sonrasında adsense ile iletişime geçilerek Swift Kodu isteyeceğiz. Bu şekilde bankamız paranın durumunu ve konumunu öğrenebilecek. Ancak bunun için adsense ile iletşime geçilmesi gerekiyor.

Buna benzer bir olayı geçen ay bir arkadaş yaşamış ama çözümlenip çözümlenemediğini bilemiyorum. Çünkü destek ekibi tarafından destek kapatılmış. Ancak arkadaşa, muhtemelen 10 günün sonunda doğrum tarihinizi girmeniz gerekiyor ve girene kadar ödemeleriniz bekletildi diye bir uyarı gitmiş. Ancak 10 iş günü sonunda biz ödeme alamayanlara da buna benzer bir uyarı gelecek mi? Bekleyelim görelim.

Ayrıca konu hakkında bilgiye sahip olanlar buradan diğer arkadaşlara yardımcı olurlarsa sevinirim. İyi günler.