Nokvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burda kim nederse boş. Google ADS dönüşümleri vs ayarladıysanız geriye denemek gerekiyor. Avrupa ülkeleri için maksimum performans kampanyasını öneririm, direkt ürün odaklı olmasada sayfa linki ve görsel ve videolar ile destekleyebilirsiniz.

Yani kısaca demek istediğim şey şu reklamcılık kanalı farketmeksizin arayüzlere hakimseniz sektörden sektöre deneme yanılma payı ile o dönemde en iyi kar getirebilecek kreatifi, kitleyi ancak deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz.
Anladım hocam, aslında bu konuda Facebook & Instagram reklamlarında iyiyim stratejilerini çözdüm ve bu ürünleri orada satıyordum yani Facebook reklamları ile özellikle Amerika için, fakat google de ciddi bir potansiyel var ve daha uyguna geliyor reklam. Bu yüzden denemek istiyordum, facebook da interest kısmı çok iyi çalışıyor ve direk potansiyel alıcıyı buluyor biraz data toplayıncada bu datalar ile benzer kişileri bulup satışını büyütebiliyorsunuz. Ama google tarafında yeniyim, biraz video vs. de izledim tek endişem her ülke için ayrı mı açmak lazım veya direk websitesine özel reklam oluyor mu veya her ürün ve ülke için ayrı ayrı mı kampanyalar yapmak lazım bu konuyu netleştiremedim tam olarak kafamda.