Baştan sona okudum, aradan bir süre geçecek. Başka bir yerde senin şimdi bu konudaki gibi ''başkasının başka bir kızdan yakındığını ve unutamadığını'' okuyacaksın ve bu konuyu açtığın zamanki moralsizliğini hatırlayıp yüzünde hafif bir gülümsemeyle hayatına devam edeceksin. Emin ol tam olarak böyle olacak.
Bu konuyu okuyunca, 15 yıllık frmtr hesabım ve aşk doktoru kategorisindeki, tıpkı bu senin konun gibi, açtığım melankolik konular aklıma geldi ve yüzümde istemsizce bir gülümseme oluştu.
Yaşım 30, o kadar çok tecrübeli olduğumu sanmayın ama kişisel deneyimlerime bakacak olursam senin durumun özeti: ''birisine vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen, ilk vazgeçeceği kişi sen olursun.''
Kolay lokma olmuşsun hocam, darılma lütfen. Kız başta seni farklı ve samimi görmüş. Ama sen onun avcunun içine kolayca düşmüşsün. Bazı insanlar yolun sonuna varmayı değil, yolda olmayı severler.
Bu süreci biraz uzatıp, süreci ve aranızdaki ilişkiyi birkaç ufak hile (kıskandırma, ilgisiz davranma v.s) ile donatsaydın o kız sana tamamen bağlandıktan sonra sen bu hislerini ona tam olarak hissettirseydin böyle olmazdı diye tahmin ediyorum. Tabi, o kızı tanımam etmem. Sadece, burada yazdıklarınız ve değindiğiniz detaylardan ben böyle anlam çıkardım şahsen, lütfen alınmayın. Belki de, kızın ailevi ya da psikolojik sorunları da olabilir, kim bilebilir...
Şu an yapabileceğiniz en iyi şey, çevrenizdeki en samimi arkadaşlarınızla evde ya da sürekli buluştuğunuz bir mekanda v.s toplanıp güzelce içini dökmeni tavsiye ederim. Çözüm önerisi ya da kızı nasıl kazanırım için değil, içinizdekileri ve hissettiklerinizi samimiyetine güvendiğiniz arkadaşlarınıza sohbet ortamında döküverin gitsin. Sonra da, gündelik ya da toplandığınızda konuştuğunuz konulardan ya da goygoy muhabbetinden v.s devam edin gitsin.