Hocam çok güzel anlatmışsınız öncelikle teşekkür ederim. Fakat aile herşeydir. Eğer bir insan ailesini umursamayacaksa, kendisine dahi saygısı yoksa ne evlensin ne üresin. Kafayı bilime çok takıp ailesini görmezden gelmesi de psikolojik rahatsızlığının örneğidir maalesef. Bağımlılığın aslında hiçbir şekilde pozitif yanı yok bana göre. Ya da ben bu durumdan çok sıkıldım, olumlu bakamıyorum.
Hocam bu yaştan sonra bıraksa bi faydası veya zararı olcak mı sanmıyorum. Siz aslında şuan oynamasına değilde onu oynarken görünce bu güne kadar yapmış olduğu şeyler aklına gelip sinirleniyorsunuz. Başınıza gelen tüm sıkıntıların baş sebebi olarak okey oyununu görüyor ve hala oynadığını görünce sinirleniyorsunuz. Bence bu saatten sonra bırakın oynasın nereye kadar oynarsa bu yaşa kadar onunla yaşamış ve hayatı o olmuş. Onunla da ölür. Bırakmasının zararı olur faydası olmaz hayata küser. Bana sorarsanız kendinizi bu döngüden çıkartın bi şekilde kendi hayatınızı farklı şekilde kurmaya ve hayatınızın baş suçlusu babanız olmaktan çıkartın. Gerçek öyle bile olsa bunun size bi faydası yok. Şartları bilmiyorum ama ben olsam şöyle yapardım. Babamı karşıma alır en derin ve en gerçekçi şekilde ağır konuşur. Sonra helalliğini alır. Kendi yoluma bakardım bir şekilde. Babanızda bu döngüden anca bi şok etkisiyle çıkar bi söz veya olay. Öyle işte hocam ne diyem