Hocam peki kopya olmayan ve de özgün olan kendisi yazan bir şahıs, gün de 1 - 2 makale girişi yapsa sitesine, o kâfi gelir mi sizce? Yani ne açıdan kâfi gelebilir? Ya da günlük baz da ne denli bir içerik girilmesi taraftarısınız (
Size bahsettiğim durum, dürüst, özgün ve de alıntıcı olmayan site sahibi tayfalar için genelleme odaklı bir soru) ve yine durum hakkında tüzel bir 'BLOG' sitesi olarak düşünelim ricam hocam, şimdiden teşekkür ederim.
Not: Bu soruma karşılık olarak başka arkadaşlarımda cevap verebilirlerse hep birlikte '
BİLGİLENELİM!'
Hocam galiba yorgunluktan ve gözlük takmadigimdan olsa gerek kafam biraz durdu ve sizin sorunuzu 10 defa okudum ama tam anlayamadım. Ama eski bir konumda örnek makale yazımı diye bir konu açmıştım aratıp bakabilirsiniz. Birde ben şahsen bir sitemde uyguladığım sistem de makalelerimde 30 civarı H2 h3 olmak üzere alt başlık kullanıyorum. İngilizce sitem için. Ve sonuçlar mükemmel bu şekilde ayda bir içerik girseniz bile sektorunuze ve aranma hacmine göre çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Ve ciddi trafik cekebilirsiniz. Tabi 30 alt başlık olunca da makalenin ne kadar uzun araştırmalar sonucunda yazılacağını siz hesaplayın. Bir de her başlık altına resim ozgunlestirip eklemek sosyal medya da paylaşmak o makalelere backlink almak vs o kadar çok detay var ki. Hepsini a dan Z ye yapamıyorum bazen ama hashtag Lari başa koymak vs vs yani profesyonel bir iş yaparsanız uzun vadede bundan 10 yıl sonrasını düşünerek hareket etmiş olursunuz. Ama anlık olarak hızlı ilerleyip haber siteleri gibi gündemi takip ederek hızlı yükselmekte olmayacak bir durum değil.
https://www.r10.net/tanitim-yazisi/3...im-yazisi.html