Ne alakası var hocam, mükemmel iyi derecede yapılmış bir yazılım istiyorum demedim eklenilen özelliklerin eksiksiz düzgün çalışmasını eğer istemciden kaynaklı bir sorun ise de hatasını söylemesini istiyorum; Örnek: Ben png resim yüklemeye çalıştığımda buraya sadece jpg resim yüklenebilir diye uyarı vermesini istemem çok mu zor? Ben burdan alıyorum dışarıda müşteriye satıyorum müşterinin logosu hali ile şeffaf arka planlı png ama aktarım sağlayamıyorum diyor. Daha sitenin en başında logoyu yüklerken bu hatayı alıyor sitenin sonuna kadar sabreder mi sizce? Çok yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum. Bozuk yazılımlar satılmamalı. Bunun fiyatı veya lisansı ile alakası yok.
Bende %100 size katılıyorum. Forumda birçok yazılım satın aldım
. Hele bu sene tüm haklarıyla bir yazılım aldım yazılımın hiç admin paneline giremedim. O kadar çalışmıyor yazılım. Aldığım çocuğa yazdım dönüş yapmadı. İşler güçler derken aylar geçti şikayet ile uğraşmadım.
Forumda iki kişiden aldığım yazılımda memnun oldum birisi
@nivusoft; diğeri
@Softien; bu ikisi haricinde bu işi düzgün yapan görmedim.
Sorunlu yazılım satanlara alıştık ama olmayan özelliği var gibi gösterip satan arkadaşlar bile var aramızda siz düşünün artık.