Bir tesbih namazı kılın ve arkasından uzun uzun dua edin Rabbimize sığınıverin. Onunla seni aynı kalpte taşımak istemiyorum deyin duanizda mutlaka unutacaksiniz.
Teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun.
Bundan sonra nasıl yapacağım, onsuz nasıl olacak düşünceleri olayın sıcaklığıyla zihninde beliren düşünceler. Çaresiz bir durumda hissettiğini biliyorum kendini. Ancak öyle değil aslında, ben de benzeri düşünceleri geçmiş zamanda yaşadım. Emin ol hepsi düzelecek. Zaman birçok şeye çok iyi geliyor.
Sen de çok güçlü birisin. Kendini uzak tutmuşsun bu saçmalıkları görünce. En doğru olanı yapmışsın, birçoğu bu yaptığını yapamazdı. Onunla ilgili düşüncelerden uzaklaş, farklı uğraşlarda bulun. Aynı ortamdayken görmezden gel. Bunun üstesinden geleceğinden eminim, karakterli bir duruşun var.
Kolay değil elbette, ancak öyle içinden çıkılamayacak bir durum da değil. Hiçbir şey yaşamamış birinin rahatlığıyla değil, benzeri duyguları çeşitli zamanlarda yaşamış birisi olarak yazıyorum. Üzerinden uzun bir zaman dilimi geçince geçmişe dönüp tebessümle dahi bakacağını umuyorum. Kendini sevmeyi ihmal etme, değer bilen sevdiklerinin, dostlarının kıymetini bilmeni dilerim
Evet hocam, düşüncelerim aynı yazdıklarınız gibi.
Biliyorum hocam çok teşekkür ederim.
Allah razı olsun, yazdıklarınız benim için çerçeveletilip duvara asmalık.