Nedense forumda yazılım işi yabana atılıyor. Kimse özenerek kod yazmıyor çünkü piyasa öyle bir düşmüş ki kazanacağı paraya değmiyor. Bu bir zincir halinde sürekli daha kötüye doğru gidiyor. Yakında sorunsuz ve her şeyi A'dan Z'ye düşünülmüş bir kurumsal firma scripti yapıp 1000₺ den satışa çıkaracağım. Bana çok müşteri lazım değil kaliteli bir ürün isteyen 1000₺ yi çıkartacak gözden. Hiç satmasam yine umrumda değil kendim kullanırım. Gözü kararttım artık
Bir kere bir yazılım yaparken bunu kurgulamak lazım. Özellikleri bile sırası ile eklemek lazım. Logo çizmiyorsun ki kardeşim her tarafı birbiri ile entegreli çalışan bir yazılım yapıyorsun. Kaldı ki verdiğim logo örneğinde bile kurgu gereklidir. Yani bu konuda çok içim doldu artık. Duvar gibi sert mi alt limit gelmeden bu piyasa her geçen gün daha kötüye gidecek. 2 yıldır söylüyorum inşallah yakında bu kural gelecektir.
Bu sayede kimse bir şeyler yapayım cep harçlığı çıkarayım diyemeyecek. Cep harçlığı çıkarmak istiyorsan simit sat. İşini kaliteli yap. Alt limit geldiğinde uyduruk yazılımlar o fiyatlara satılamayacağı için mecburen daha gelişmiş yazılımlar türeyecek.
Kusura bakmayın konuyu esir aldım

kolay gelsin.