eraygunes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, Kurumsal Scriptler hakkındaki şikayetimi dökeceğim buralara biraz uzun olabilir,

Piyasada bulunan 10'lu 20'li satışı yapılan kurumsal açık kaynak kodların bir çoğuna sahibim fakat hepsinde gördüğüm birçok sıkıntı mevcut; Bazısının admin paneli bozuk, (restorant temasına tema giydirmiş hata veriyor zil.php ye yönlendiriyor) Bazısının admin panelinin css i ssl uyumlu değil sitenin tüm ayarını bozuyor, Bazısının ürün proje eklerken eklemez ama hata koduda döndürmez hatayı kendin arayıp bulursun, Bazısı tek ürün satış yazılımı yapar ama shopier entegresi çalışmaz, sipariş gelir sql e yazdırılır ama admin panelde siparişler tablosuna bile yazdırılmaz, bazısı tek ürün satış yazılımının üstüne aynı altyapı ile direk kurumsal tema giydirmeye çalışmış mesela kurumsal temada ürünler bölümü yok ama admin panelden ürünleri bile kaldırmaya tenezzül etmemiş veya eticaret kategorisine dönecek olursak smtp mail bilgilerini girmene rağmen e ticaret yazılımında müşteriye siparişle ilgili mail gitmez, veya shopier e yönlendirmez, yönlendirmediğinin sebebini hata olarak döndürmez gibi gibi tam anlamıyla sağlam olan bir script paketine içerisinde de sağlam 1 tane script e rastlayamadım. Geliştirmeye açık geliştirmeye açık diyorsunuz fakat geliştirilecek bir yerleri yok yazılımların sürekli biryerleri elimizde kalıyor. Bazılarıda var ama bilerek kurumsal kategorisini önemsemiyorlar mesela aynı yazılımcı ama kurumsalı sallayarak yapıyor gidiyor farklı kategoride bi iş çıkarıyor üstüne yok. Nasıl yapalım arkadaşlar şimdi aldığımız bütün yazılımları nokta nokta hatalarıyla birlikte yazılımcılara bildirelim bunlarla mı uğraşalım yoksa herkes işini düzgün yaptıktan sonra mı konu açmalı? Ben işin içinden çıkamaz oldum Elimde tam 95 tane kurumsal script var hepsi r10 da aktif olarak konusu açılmış yazılımlar burda kimseyi suçlamıyorum ama belki bu yazılımların sahipleri okur da görürse inşallah yazılımlarına güncelleme getirirlerse sevinirim ) Sizce ne yapmalıyım yazılımların hatalarını yazılımcılara tek tek iletmeli ve uğraşarak tek tek düzelttirmeli miyim yoksa boşverip yoluma devam mı etmeliyim )
Yazılımcılara ulaşın, düzelttirtin eğer düzeltmiyorlarsa iade talep edin. Kusurlu mal satışı yasaktır.