Bende konu açacaktım ancak vazgeçtim. 3 sene normal bir ilişkimiz olmuştu. Ardından yan çizmeye başladı ve 2019 ramazanında beni kampüs içerisindeki parka çağırdı.
Gittim her neyse zaten 1-2 haftadır aramız limoniydi, özür filan diledim bilmeden bir şey yaptıysam diye (Bazen çok ağır konuşabiliyorum kontrolüm yok o konuda).
Senle olmaz diyor başka bir şey demiyor. Düğün yapalım yazın dedim, paranmı var hani yapamayacağını söylemiştin dedi. (Bir konuşmada öyle belirtmiştim). Bulurum dedim. Halen senle olmaz diye diretiyor.
Neyse eyvallah dedim 1 hafta sonra birisiyle fotoğrafını gördüm aradım açmadı, teyzeside 1 yaş büyük onu aradım bana saçma sapan konuşuyor ''Kızın peşini bırak diyor'' ulan 1 sene o benim için ağladı.
Ben küfürleri ederken telefonu kapattı teyzeside, bu güne kadar kimseye eyvallahım olmadı ancak o kıza olmuştu. 2 ay sonrada o arkadaş ile evlendi okulun bitmesini bile beklemedi.
4 sene geçti 1-2 tane çocukları olmuş. Sonrasında 2 ilişkim oldu ilki durduk yere ikincisi ise yine daha iyisini buldu. ) Bir daha da tövbe ettim. Halen aklımda ve sinirlerimi bozuyor.

İlkini ve sonuncuyu Allah'a havalet ettim.