VEDATEZER21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun da o zaten hocam siz her sokak başı üniversite açarsanız bu tür sorunlarla karşılaşırsınız.

Belli bölümler haricinde hatta şuan o bölümlerin bile garantisi yok. Sizin konuşmanız gereken döküm öğretmenliği bu kadar öğrenci tarafından talep gördüğü halde neden sadece 2-3 kişiyi mesleğe alıyor, sorgulanması gereken bu.

Öğrenci nereyi yazayım diyor çünkü birkaç bölüm hariç hepsi boş. Mecbur okuyor. Okusa ayrı okumasa ayrı dert.

Çırak konusuna gelince o dükkan sahiplerine söyleyin yanındaki elemanın hakkını veriyor mu da eleman bulamıyor.

Demem o ki; konuşulması gereken öğrencileri atamamalarına rağmen neden her yere üniversite açmaları. 20 yaşındayım okul okuduğuma o kadar pişmanım ki keşke bir sanatım olsaydı da en kötü bir dükkan açar bir şekilde idame edebilirdim hayatımı. Sizin eğitimci olarak öğrencilere destek vermeniz gerekirken onları gereksiz eleştirmenizi de pek anlayamıyorum.
istanbulda iseniz buyrun gelin çayımı için hocam. sizinle geniş geniş konuşalım. EMEK verene ne kadar destek verdiğimi o zaman konuşuruz. sevgiyle...