nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum yazdıklarını baştan sona okudum, seni anlayabiliyorum ama lütfen biraz mantıklı ol. "Unutamazsam, hayatıma son vermekten korkuyorum" falan bunları söyletecek bir şey yaşatmamış ki hayat sana. Yaşatsa bile insanın hayatından daha değerli hiçbir dert mi var yahu? Bir kere geliyorsun dünyaya, yaşamak için bir şansın var ulan sadece BİR. Sadece sanırım ilk kez birine karşı bu samimi duyguları hissettiğin "unutamayacakmışsın" gibi geliyor ama emin ol unutuluyor. 26 yaşındayım. 14 yaşından beri beeraber olduğum lisedeki kız arkadaşımla evlenme planları kurarken 7 sene sonra ayrıldık, olmadı. Unutamam sanıyordum, ölürüm sanıyordum, geçti. Paşa paş yeniden birini sevdim, nişanlandım, dünyanın en mutlu adamıyım. Gönül böyledir, sana naz eder. Acın geçene kadar onu dinleme, sonra yeniden ona kulak ver. Sana doğru kişiyi bulduracak olan yine o. Öpüyorum seni.
Yazdıklarınız çok motive edici zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim
MistikBilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgi delisi, ilgi vampiri insanlardan birisine denk gelmişsiniz. Bu gibi insanlar genellikle sessiz, etliye sütlüye çok karışmayan insanları hedef belirlerler. İlgisini çekene kadar uğraşırlar daha sonra, kendi ilgilerini bir anda geri çekerler. O hedef kişiye, diğer kişilerden bir farkı olmadığını hissettirirler.
Aslında süreç sürekli olarak tekrarlayan bir paradoks gibidir. Hedef kişi belirli duyguları yeni tadıyorsa, genellikle o ilgi delisine bu paradoksun gerçekleşmesi için izin vermiş olur. Lakin bilmeniz gerekiyor ki, şuan hissettiğiniz sevgi değil, kimyasal bir reaksiyon ve etkisi bir süre daha devam edecek. Ha bu kimyasal reaksiyonun etkisini zayıflatacak tek yol ise farklı kimyasal reaksiyonlar var etmek.
O yüzdendir ki klişe fakat en etkilisi spordur.
Testosteron artışı, baskılanan östrojen, gelişen özgüven tek çözüm...
Evet hocam, "sessiz, etliye sütlüye çok karışmayan insanlar" bu ben işte. Umarım dediğiniz gibi sadece bir reaksiyondur ve geçer. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
FiekGames adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarını baştan aşağı dikkatlice okudum. Kendi yorumumu katıyorum evet ilgi isteyen bir kardeşimiz olabilir. Sayende çevrene de girmek isteyebilir ama kafamı kurcalaya şu var ailesinin yanına gidicek senden msj atmanı istemiyor burdaki düşüncem hayatında başka birisinin olması. Aşık olmana saygım sonsuz yapı olarak busun sana şu şekilde yap desem belki yapın buna musade etmicek. O yüzden önünde 2 seçenek var herşeyi gururu yalanı dolanı adam kullanmasını vs aklına ne geliyor geride bırak çık karşısına konuş tak koluna ölümlü dünya yarın ne olacak kimse bilmiyor. Ben yapamam diyorsan görmezden gel başka kızlarla zaman geçir ortamlarına git biraz vakit geçirerek kafanı dağıt. Onu da yapamam diyorsan kendini bir işe ver bir proje oluştur sonunda hedefin olsun ona odaklan birşeylerle uğraşırsan aklına pek gelmez içindeki sıkıntın azalır.
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hocam, dediğiniz gibi başka şeylerle uğraşıyorum mesela oyun oynarken aklıma geliyor, en sevdiğim hobim drone uçurmak ama bunu yaparken bile aklıma geliyor Umarım geçer.