Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaş d0landırıcı ama dalgasında işin. Yani kafa buluyor. @smk; üyeliğindeyken banlanmadan önce biraz konuşmaya çalışmıştım. Niye yapıyor bilmiyorum ama Seyyit gibi değil de dolandırıcının trollü diyebiliriz. Hatta kendisine 3 kere davetiye satan adamı da ifşa edip banlatmıştı. Ne var ki genel af kapsamında açıldı o üyenin banı. Burayı okuyorsa selam olsun. Bence bırak kardeş d0landırıcılığı, sen şen şakrak birisin Seyyit gibilerle aynı kulvarda olma.

https://www.r10.net/sorum-var/297560...labiliriz.html buradaki adam. Amacı kendince makara yapmak ama işte -trade attığı arkadaşımız açısından düşünürsek de sinir bozucu bir durum.

Umarım bu işleri bırakır, eğlenceyi sosyal medyada vs. yapar. Ben Seyyit gibi meslek edindiğini sanmıyorum.

Dolandırıcılığın üçü beşi veya ayrımı olmaz gerçi. Ama demek istediğim herif trollük olsun diye yapıyor. Büyük miktarlar almak yerine açılan şikayet konusunda moderatörü alıntılayıp emoji atıyor falan.

Bu arada kimse alıntılayıp linçlemesin, masumlaştırmıyorum veya sempatik göstermiyorum. Gözlemlerimi belirtmek istedim sadece.
selamı varmış hocam