Adam ne demis ? Bır onceki sinirlendiginiz alintiyida okudum yine bisey denmemis.Asıl sizin yorumlarınızın silinmesi lazım
Arkadaşın başka konuların altına yazdığı yazılara da bakmanı öneririm , bu konu da benim sorum Jilet mi ? Ustura mı ? Makine mi ? Sorusu , kısacası bu konuyu açma amacım günlük hayatta yaşadığımız ufak tefek zorluklardan kurtulmak istemem. Ve arkadaşın vermiş olduğu cevap Epilasyon
şimdi bu yorumu ciddiye alıp yüzüme sakallarıma epilasyon yaptırmayı mı düşüneyim ? Ciddi bir soru soruyorum ve vermiş olduğu cevaba bakar mısın ? Sence mantıklı bir cevap mı ? Hadi neyse belki şaka yapıyordur ya da absürt bir fikirdir diyip geçelim
Ama sen yine de arkadaşın başka konuların altına yazmış olduğu cevaplara bak , geçen gün bi ticaret konusunun altına Bunu alana Allah akıl fikir versin 😂 yazmıştı . Düşünsene ticaret yapıp para kazanmaya çalışıyorsun belki borcun var , acil paraya ihtiyacın var ve açtığın konunun altına böyle bir yazı yazılıyor , sence bu komik bir şey mi ? ben o mesajı yanıtlayıp yazdı şeyin doğru olmadığını belirttiğimde şaka yapmadığını ciddi olduğunu mesajlarıyla belirtti,sadece bu olaylar değil daha nice böyle anlamsız can sıkan mesajları var. Hiçbir zaman kimseyi küçümsemedim , dış görünüşüne göre yargılamadım , herkesin düşüncelerine saygı duydum saygısızlık yapmadım ve şuanda yapmıyorum.