Kar, kış, kıyamet derler eskiler. Hayatın çekilmez ve meşakkatli olduğunu güzel biçimde anlatmanın 3 kelimelik özeti bu. Şimdi buna pahalılık, geçim, ve hayata tutunma gibi zorluklarda eklendi. Normal ruh ve beden sağlığı yerinde olan kişiler bile hayatın kenarından köşesinden tutunamazken engelli kardeşlerimizin durumu hayli bir zor. O bakımdan tüm R10 dostlarını engelli kardeşlerimize her daim destek olmak için seferber etmeliyiz ... Benim eskiden beri tanıdığım ve evinde misafir olduğum @psaricicek; kardeşimde tekerlekli sandalye kullanan, normel bir şekilde yürümekten yoksun engelli biri. Zor şehir İstanbul da geçinmeye ve çocuklarını okutmaya gayret gösteriyor. Adı engelli aslında. Bilgili ve yetenekli. Toplumun yeterince şefkat göstermediğini düşündüğüm bir kesim engelliler. Ben şahsım adına her türlü desteği versem de çabam ve gayretim yetersiz kalıyor bu arkadaşları desteklemeye destek olmaya. Ne kolay ki 3 çocuğu ve 5 kişiyi evi kirada olarak geçindirmek ...

Velhasıl arkadaşlar bir sosyal sorumluluk projesi olarak @psaricicek; kardeşimizin yaptığı işlere ve https://www.youtube.com/channel/UCGm...TAxPXu7Y02rUAA adresinde yer alan YouTube kanallarına destek olmak üye olmak için tüm R10 ekibinden destek bekliyorum.