Hocam sonuçta aldığın fiyata satmıyorsun müşteri demezmi fatura tutarı neden düşük? Ek olarak trendyol dsmden hesaba para yattı diyelim, maliyeci demez mi senin faturan nerde?
Benim tek emrak ettiğim olay şu x müşteri sipariş verdikten sonra y tedarikçisinden aldık ürünü paketledik, biz müşteriden sonra sipariş geçtik ve fatura tarihi müşteriden sonra. Nasıl olacak bu işle ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur
tedarik ettiğin satıcıya bunu kendin zaten belirtmelisin, adama diceksin ki sipariş geldi şu fiyat tutarında şu tarihte diye fatura kesermisin diye bütün kayıtları göndericeksin adamda buna göre ayarlama yapıcak bunu genelde tedarikçiler zaten kendileri hallediyorlar onlara dile getirdiğin vakit
türkiyede nasıl işliyor bilmiyorum ama yurt dışında dropshipping yaparken bu şekilde işliyor
hatta bazı tedarikçiler satıcılar hiç fatura yollamıyor benim başıma geldi bu durum aldığım bir üründe yaşamıştım fatura çıkartmamışlardı bile türk pazaryerlerinde tabiki
ek olarak trendyoldan hesaba para yatınca sen şirket olup trendyola fatura kesmelisin benim bildiğim kadarıyla bu böyle