ShadowKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfirullah hocam, orada belirttiğiniz o resmi kaldıracak kişi benim işte. Hizliresim sitesini benim farklı bir sitem gibi düşünün sadece resimlerimi barındırdığım. Oradan kaldırsam ikisinden kalkacak zaten olay nereye telif atıyor telif sahipleri. Benim bildiğim barındırana atarlar ancak öyle olsa film siteleri telif yemez sonuçta çoğu farklı sitelerde barındırıyor. Açıklık gelsin diye sormuştum sadece.
Siz barındırmadığınız sürece size telif atsalar dahi sorumlu olmazsınız, asıl paylaşımı yapan sitenin kaldırması gerekir telif hakkı ihlali paylaşana aittir.
Film siteleri yine de böyle bir telif geldiğinde sunucularında barındırmasalar bile kaldırırlar ki dava sürecine kimse dahil olmak istemez. Sizde telif geldiğinde direkt olarak kaldırmalısınız ki davaya dahil etmesinler uğraşmayın git gel ile.
edit: resimleri o siteye yükleyebilirsiniz bu sizin sorununuz değil, üyelik açmadan herkes oraya resim yükleyebiliyor üyelik altında zorunlu kılsa r10 gibi tc ile üyelik gerçekleşse evet sorumlu paylaşan kişi olur ama burada o resimden ve teliften asıl sorumlu barındıran web sitesidir.