Birde ben anlatayım istedim:
Çok küçüklüğüme dair birşey hatırlamıyorum o yüzden orayı anlatmıyorum
Yaş 13: Boyum yaşıma göre uzundu ve babam ile birlikte halısahaya gidiyordum kaleci olarak ordan tanıdık abilerden birisinin dikkatini çekmişim kardeşi Beşiktaş futbol takımında malzemeci tarzı birşeydi bir şekilde beni altyapı seçmelerine soktular 20 kişi arasından ilk 3e girdim deneme antremanlarına çağırdılar işte bomba tam burada telefonun geldiği gün düşüp kolum kırdım ve kamp dönemini kaçırdım 6 ay yokum
Yaş 15: Biraz daha büyüdüm ben halen halısahalara gitmeye vs devam ediyorum bi halısaha turnuvasında kaleciyim yine Altınordu altyapı sorumlusuda oradaymış bahsettiğim olay 2015 civarı o kadar parlak bi kulüp değildi daha Altınordu ve herneyse bu adam bende o maçta 2 penaltı çıkardım vs maç sonu yanıma geldi ben istanbulda oturuyorum gel seni izmire götürelim eğitimin masrafın bizden dedi babam Altınordu mafyavari bir kulüp dedi göndermedi o zamanlar
Yaş 17: staj yaparken bilen bilir Feriköyspor yedek kalecilik teklif etti o zamanda okul vs aksar diye reddettik birde staj var tabi
Yaş 18: Tekvandoya başladım reflekslerim vs kuvvetliydi kaleci olduğum için bu arada kaleciliği bıraktım artık o zamanda hobi olarak tekvandoya geçtim 9 10 ay bir fiil meslek edindim full konsantre devam ettim hocada geldi gel seni turnuvalara hazırlayalım lisans çıkaralım dedi sporcu ruhu varya kanımızda kabul ettim lisansım çıkarıldı manken gibide vücut yaptık müsabakalara hazırız antreman vs yapıyoruz derken pattt noldu ayağımın üzerine ters düştüm pat bi 5 ay yokuz yine 5 ay sonra döndük ama hamlık ve sakatlığın verdiği soğukluk ile devam edemedim belkide vatana millete hayırlı sporcu olucak iken yaşadığım sakatlıklar ve terslikler sayesinde kameraman olduk hayırlısı buymuş dedik geçti vaktinizi çaldım kusura bakmayın öyle paylaşmak istemiştim iyi forumlar herkese