white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunların derdi vatan sevgisi değil. İdeoloji. Boşuna kendini yorma. Paylaştıkların benim kanıma dokunuyor elle tutulur nesnel kanıtlar. Onları görmüyor o bunu dedi bu bunu dedi rüzgar estiler ile dolanıyor. Açıp baksa senin paylaştığına azıcık anlasa ne oluyor arkadaş der. Daha yeni akp genel başkanı demeç vermedi mi demirtaşın yaptıkları nedeni ile öcalan sinirli diye. Öcalan kim? Terörist. Hiç devlet başkanına bu cümle yakışıor mu? Hadi onu geçtim sen nereden biliyorsun öcalanın neye mutlu neye mutsuz olduğunu. Kaldı ki öcalan üzerinden bir vatandaşın tehdit edilmesi ne anlama gelmektedir? (Demirtaş suçluda olsa gğn yüzü gmrmeyecek bile olsa ğlke sınırları içerisinde ve vatandaşımız. Gerekirse idam edersiniz ama teröristle tehdit etmezsin.)
Muhalefetin isini duzgun yapamamasindan kaynaklaniyor cogu sorunlar cunku muhalefet ya ayakta uyuyor yada cogu seyleri gormezden geliyor sen muhalefetsin diyorki oylari caliyorlar caldirma kardesim ....
Millet olup biten alavere , dalavere hirsizligi, soygunu...gatakulli isleri isbirlikci cete liderinden ogreniyor abi sen ne ise yariyorsun o halde ? Sen niye muhalefetsin ben burda particilik yapmiyorum chp basa gecsin ama karsisinda yine guclu bir muhalefet olsun olsunki her istedikleri gibi at oynatamasinlar ... ihale yapiliyor , devlet adina bir seyler aliniyor ne alindi be kardesim ne satildi kimsenin haberi yok olaylari yabanci kaynaklardan ogreniyoruz ... insallah duzelecek diyorum .