Arkadaşlar selam;
Son günlerde onlarca farklı arkadaşımız benim gibi aynı durumdan muzdarip. R10 profillerimizi kendisiymiş gibi gösterip insanları dolandıran çok kişiler mevcut. Bu olay son zamanlarda çok artmaya başladı. Konuya
@Admin; Coşkun Bey'i de etiketliyorum. Elimizden ne geliyorsa yardım etmeye hazırız. Şahsi fikrim olarak *tüm üyelere bildirim* şeklinde teyitsiz işlem yapılmaması gerektiğine dair uyarı gönderilmesidir. Bizde insanız ve suçsuz olduğumuz yerde 3-5 karakter y.ksunu insan grubu yüzünden konular açılıyor ve durduk yere tadımız kaçıyor.Teyit isteyenler oluyor ama her daim forumda olacağız diye bir kural yok. Bazen 3-5 saat geç görebiliyoruz bazen anında görebiliyoruz. Benim adımı kullanarak,sözde profil sayfammış gibi Photoshop yaparak insanları dolandıran numara 0533 048 36 2x'dır. Bu şahıs hakkında avukat arkadaşa gerekli bilgileri gönderdik ve daha da bilgi geldikçe göndermeye devam edeceğiz.
Bu durum inanın son zamanlarda üye kim olursa olsun fark etmeden devam ediyor. Para bu dönemlerde kolay kazanılmıyor. Ciddi manada bu olaylar çok artmaya başladı. Bu konuyla alakalı bir şeyler yapılması gerekiyor
https://www.r10.net/off-topic/307735...post1081772903