brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asagidaki goruntuleri ben paylasirken uzuluyorum, kiziyorum , ve bunlari paylasirken bile utaniyorum ama malesef utanma arlanmasi olmayanlardan olmadim

( konu hdp ile alakali sanirim ama dur ben yine buraya gecmisten ornekler vereyimde kim kimlerle berabermis sende gor
....Çünkü bakanlıklardan pkkya para akacak maalesef çünkü diyet borcunu bakanlıkla ödeyecekler )
bak burayi kirpayim evvela buna bir yazayim
sonra digerlerine cevap verelim ama belge ve goruntulerle cevap verelimki iskembeden sallamakla olmaz bu isler
Secim icin partiler devletin kasasindan para almakta ki ben zaten buna karsiyim suan reis basta degilmi haydi kapatsinlar madem bunlar terorist kardesim bende aynisini soyluyorum ne duruyorlar
soyle hafizalarimizi bir tazeleyelim ben oz ve oz turkum partici degilim tek derdim memleketim bunu en basindan belirteyim .... oncelikle hdp madem terorist parti neden mecliste ? Ve neden senelerdir devlet bu partiye para veriyor komple kapat gitsin kardesim ?? Secimlerde aday olanlara ornegin cumhurbaskanligi secimlerinde aday olanlara en son imzayi Kim atiyor ? C.baskani , adalet bakanligi, ve ysk , dogrumudur ? Peki bu sahislar madem teroristte sormazlarmi adama ne diye adayliklari onayliyorsunuz ? Adama Sormazlarmi madem bu partinin basindaki sahis terorist digerleri sutten cikmis ak kasikmi ? Bu sahislar eger terorist ise taksim meydaninda tasla recm edelim ilk sirada ben durmazsam dahada bir sey demiyorum ....
Simdi soyle bir tazeleyelim pkk ile osloda gorusen ekrem imamoglunu kiniyorum

Habur sinir kapisindan teroristleri davul zurnayla karsilayan papua yeni gine devlet adamlarini kiniyorum

Osman ocalanla roportaj yapan yaptiran guney afrika cumhuriyeti sorumlularini kiniyorum

Abdullah ocalanin mektubunu meydanlarda yayinlatan cibuti kralligi sorumlularini kiniyorum

.... Abdullah Ocalan terorist degil yol gostericisidir diyen olaylari iyi analiz ediyor diyen hindistan bakanlarini milletvekillerini kiniyorum
Ben icraate bakarim .

Haydi sende burada bir seyler paylasta bizde gorek ... bu olanlari hangi devlet kisisi yaparsa yapsin ahirette iki elimiz yakasinda olacak milletin parasini car cur eden er yada gec hesap verir adalet yerini bulur bundan suphemiz yok ben amerikada yasiyorum gayet keyfimde yerinde ama ulkemdeki olumsuzluklara fakirlige insanlarin dustugu dusuruldugu durumlardurumlara cok uzuluyorum gerisi hikaye... son olarak sunuda ilave edeyim tekrar ediyorum bakin mecliste teroristin ne isi var onumuzdeki sene secim var ve tekrar ediyorum kapatin komple haydi bakalim adaylarin aday olabilir imzasini yine ayni kisi ve bakanliklar imzalayacak bulgaristan baskani degil madem oyle kardesim asin idam edilsin memlekete zarar veren ne kadar hain varsa asilsin getirsinler ben kafalarina sıkayim hepsinin ama oyle lafla olmuyor bu isler . Herkese hayirli isler keyifli forumlar .
Şu zavalli arkadasa sunuda deseydin hocam 3 tane HDP belediye baskanini niye kendi bunyenize aldiniz