GuarDofErun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam youtube kanalınız neydi girip bakabilir miyim okullar tatilken kendimi olabildiğince geliştirmeye çalışıyorumda
oynatma listesi olarak ileteyim buyur

https://www.youtube.com/watch?v=1HtN...tenuJ9VSakhoKh

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öğretmek öğrenmenin en iyi yoludur. misal ben fotoğrafçılık eğitmenliği yapıyorum gönüllü. yani anlatmak kadar zor bir şey yok. bir şeyi gerçekten bilmeden ayrıntılarına hakim olmadan anlatamıyorsunuz çünkü.
benim öğrencilerim genelde ilaç gibisiniz hocam diyor nokta atışı herşeyi öğretiyrsunuz ve unutmuyoruz. yine tasarım öğrencilerimin bir çoğu meslek hayatına atıldı. kimi rusyada şu an kimisi slikon vadisinde.
yani öğretmek apayrı bir duygu. ancak maddi karşılık beklememek gerekiyor.
birşeyde uzman olmak ile o şeyi öğretebilmek arasında uçurum var hocam.
öğretebilmek bir sana nihayetinde. ayrı bir beceri gerektiriyor kesinlikle katılıyorum.

SYGNTAX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok sevdiğim hocamanın sözünü paylaşmak istiyorum:
"Bir şeyi öğrenmenin en iyi yolu, başkasına öğretmektir." (Tecrübe edildi. Cidden Öyle)

Mehmet Akif Ersoy'un bir sözünü paylaşmak istiyorum:
"Kime ok atmayı öğrettiysem, ilk önce beni vurdu."(Tecrübe edildi. Cidden Öyle)
İkisi de deneyim edilebilir. Hayat mutlak doğrunun olmadığı bir sistem

eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı şeyler varki ticari sırçonalrı paylaşsa kendisin rızkı bölünür ama mesleği öğretmekte erdemdir. bunun dengesini kurmak lazım
başkalarına fayda sağlayan ticari sırlar da öğretilebilir. danışmanlık vs. bu yüzden var zaten.
tabi karşılıklı oluyor.
ama örneğin kim mevcut işini 2x katlamak için danışmanlık ödemek istemez ki?
değer almak için değer vermek lazım.bu önemli.

hakan79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgiyi artık e-book olarak satıyorlar
saygı duyarım hocam
coca cola formülü de, asa candler adındaki kişiye bir eczane kalfası tarafından satıldı.
bilginin parasal karşılığı her zaman vardır.

Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi paylaştıkça güzeldir ama. Paylaştığın bilgiyi paylaştığın kişi satışa cikartirsa işte ozaman farklıdır. Şuan çoğu kişi bu şekilde dikkat etmek lazım
ücretli ücretsiz bilgi paylaşan herkese saygım var.
ama başkalarından çalınan bilgileri satmak konusuna karşıyım hocam hem fikiriz