Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba aklıma takılan bir sorudur hep bu

x kişi konu açıyor bütçem 50 tl diyor başkası " Hocam ücretsiz yardım olayım " diyor. iyi de burada herkes zaten para kazanma derdinde bırakın onlar azda olsa para kazansın değil mi konu sahibi zaten bir ücret ödenek istiyor böyle olunca bundan sonraki açacağı konularda da bu tutumu izler.

Bence kesinlikle böyle olaylarda bir cezai işlem uygulanmalı. Peki eve ekmek götürmek isteyen işçi dostlarım sizin görüşünüz nedir
Hocam siz bir başkasının 'Yardım etmek' tutumuna ne cüretle müdahale edebileceksiniz ki?

Belki konu Sahibi düşüncesiz hareket etti? Belki konu Sahibinin aslında o vereceği ücrete kendisinin ihtiyacı vardır, ancak 'Kimse yardım etmez..' deyip 'Ücretli' bir konu açmıştır. Zaten tutupta 1.000 TL falan değerlerinde ücrete tabii işlemler de pek kimse ücretsiz olarak yardımcı olmaz.

Elbet tabii ücrete tabii yardımcı olarak devam edilebilir ve de bir şekilde para kazanılabilir, her daim satıcı odaklı düşünemeyiz. Forum dediğimiz tutumlar da 'Yardımlaşma' da hüküm sürmelidir ne kadar ticari bir konu bile olsa ve basit ise yardımcı olunabilir ve de kişinin para kaybı engellenebilir.