@Batuhan Ustun; Bu konuyu açma amacınız nedir? Şikayet Kategorisi Forum Kuralları incelediniz mi?

Amacınız bizi linç etmek mi? Hikaye anlatacağım diyerek alttan alttan mı yapacaksınız bunu? Özelden de cevap verdim buradan da vereyim ve forum kuralları gereği sizleri bir kaç gün uzaklaştırayım.

3 bin liraya ayrı ayrı toplayıp alacaginiz şeyler için sizden 8 bin lira istiyor.
Ne yapalım? Biz mi araştıracağız sizin alacağınız ürünlerin fiyatını ve kalitesini?

Ne kutu, nede fatura verildi, verilen cihaz 2. Ayında arıza yaptı ve çöp oldu. 50 bin liralık sistem çalışmıyor
Yanlış anlamadıysam kişi evinize gelmiş kurmuş. Kutularını biz mi verelim şimdi size bu ürünün? Kutu vermedi diye üye mi uzaklaştıralım? Fatura verilmediyse size yapmanız gerekeni söyledim. Biz biri birine fatura vermedi diye üye uzaklaştıramayız! Bunu size özel mesajınızda da belirttim.

Şahıs r10'da haklı bulundu. İnsanlara en dandik malları (piyasanın en kotu mal olduğunu ve mining için uygun olmadığını da bugün Kadıköy'de 3 anakart ustasından öğreniyorum).
Biz o haklı, bu haksız diye bir karar vermedik. Hala algı yapmanın peşindesiniz, bu yanlış. Asıl yapmanız gerekenleri yapmayıp, en kolay iş bizi suçlamak oluyor. " R10.Net Yasama, Yürütme ve Yargı Organı değildir! Bu yüzden adli konulara girecek şikayetlerinizi, Savcılığa yada Karakola bildirmelisiniz. "

Kısaca yapacağınız ticaretlere gerçekten çok dikkat edin. Ne yapıp edip üste çıkmayı biliyorlar.
Zaten buna açıklama yapmamıza gerek yok.

ben aldığım bir ürünün kalitesi ve dayanikliligindan memnun kalmadigim için negatif trade bile veremiyorum.
2 ay olmuş alalı neden o sürede vermediniz? Ürün bozulmasa verecek miydiniz bu negatif trader'i? Ben cevap vereyim HAYIR. Veya bu 2 ay sürede kazanması gerekenden 2x kazansa idi ne yapacaktınız?

Umarım yanlış anlaşılmaz diyerek konuyu bitirmeniz bir şey değiştirmiyor. Size özelden açıklamama rağmen bu şekilde konu açarak bizlere karşı algı yapmanız kabul edilemez. Umarım hakkınızı yasal yollar ile en iyi şekilde ararsınız ve haklıysanız alırsınız. Bir kaç gün uzaklaştırma cezasında yine umarım dediklerimizi, forum yapısını ve düşüncesini anlayabilirsiniz.