SavixieN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Hocam düşündüğünüz monitör Benq Zowie XL2546-K modeli sanırım. Bu monitörü bende kullanıyorum. Global standartlarında en iyi monitörlerden birisidir. E-spor alanında da çok tercih ediliyor. Monitörün kalitesinden kesinlikle şaşmazsınız. FPS'iniz de 240'ın üzerindeyse yırtılmasız, göz zevkinize zevk katacak bir şekilde konfor sağlayacaktır. Tabii ki, monitörün ms değerinden dolayı daha düşük standart monitörle oyunu oynayan rakiplerinizden bir tık daha önde oluyorsunuz. Fakat bu olay tamamen sizin oyun zekânızla alakalı bir durumdur. Valorant sürprizlere açık bir oyundur. Practice, practice ve practice ile gelişebilirsiniz.

Teşekkürler
Çok teşekkür ederim güzel detaylı yorumunuz için, aim konusunda valorant alıştırma modunda zorda 20 kadar vuruyorum yani çok hızlı refleks gösterebiliyorum her gün 1 saat antreman moduna giriyorum. Fakat oyuna girince rakip oyuncuyu önce görmeme rağmen direkt hs atıyor, buda çok canımı sıkıyor 😀
Ek olarak AOC 27" C27G2ZU aldım

umutbeedir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1920x1080 75hz 4ms msi kullanıyorum. Gerçekten fark ediyor. İnanın hile diyecekler ama hs atamama sebebiniz o deil bence siz biraz aim kasmalısınız. Onun dışında eğer yazarsanız beraber maç gireriz )
Rankınız neydi acaba ben altından düştüm de 😀