umityildrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam. 👏🙂
hakan4729 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun faydalılığına gel Çok teşekkürler bu kıymetli bilgiler için
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu hesabı açınca parayı nasıl çekiyoruz peki. bankaya bağlı atm kartımı veriyor yanında hesap açarken.youtube ye girmedim adsense hesabım yok.bu vergi sisteminin oturmasını bekliyorum
istanbulum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faydalı bir bilgilendirme. Teşekkürler hocam. 👍🙂
demirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paylaşım için teşekkürler hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler bilgiler için. Bende müsait olduğumda bir görüşeceğim.
coder_1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İptal edilirse ceza var derken iptal edince niye ceza olsun?
demirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konu adsense ödemeleri bölümüne taşınmalı ve orada sabitlenmeli diye düşünüyorum sonuçta bağkur kısmı ile ilgili olan kısım önemli bir gelişme olmuş hocam
mhmt05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipteyim
Tursturis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeginize saglik.
dogantopdas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
takip
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/COLOR]

mobil oyun yararlaniyor mu peki
Kindi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu takipteyim. Son derece önemli ve bir o kadar da belirsizlik içinde yüzün can sıkıcı bir konu. Anlamıyorum ki bu işi niye bu kadar zorlaştırıyorlar. Tebliği hazırlayanlar hiç mi düşünmemişler bu kadar başat bir meseleyi: Bağkur var mı yok mu? Olması son derece saçma zaten. Şirketi, faturası vs. olmayan bir gelir türüne Bağkur çok alakasız. Kaldı ki Youtube'dan kazanç sağlayanların büyük çoğunluğu ayda en fazla 3000 TL dolaylarında kazanıyor ortalama. 500-1000 TL arası kazananlar da ezici bir çoğunlukta. Bağkur olacaksa da bir limit olmalı, mesela aylık 10000 TL ve üzeri... Çünkü bu işsizlik ülkesinde bilmem kaç üniversite bitirmiş, iş bulamamış ve bilgisini YouTube gibi mecralarda paylaşarak ev geçindirmeye çalışanlar var asgari ücret seviyesinde. E şimdi Bağkur'du stopajdı ne kalacak insanın elinde.
EypCnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir kimlik, ıslak imza gibi bilgiler vermeden bunu sisteme işleyebilirler mi?
Konuya 4. gün güncellemesi eklendi okuyabilirsiniz.