Merhaba arkadaşlar,
Ufak bir hikaye anlatacağım. Size de danışayım..
Bir şahıs var ki, 3 bin liraya ayrı ayrı toplayıp alacaginiz şeyler için sizden 8 bin lira istiyor. ( Siz piyasanın en kotu ve dandik mali olduğunu ve 3 bin liraya toplanacagini bilmiyorsunuz.)
Sizde hem toplu hemde bu işi yapan kisiden sıfır garanti olarak almak için iki katı verip alıyorsunuz.
Daha sonra arıza oluyor adam utanmasa çipin üretildigi Çin'e yollayacak. Tedarikçi diyor, ama forma diyor. Halbuki ben bir kişiden aldım.
Ne kutu, nede fatura verildi, verilen cihaz 2. Ayında arıza yaptı ve çöp oldu. 50 bin liralık sistem çalışmıyor.
Şahıs r10'da haklı bulundu. İnsanlara en dandik malları (piyasanın en kotu mal olduğunu ve mining için uygun olmadığını da bugün Kadıköy'de 3 anakart ustasından öğreniyorum).
Kısaca yapacağınız ticaretlere gerçekten çok dikkat edin. Ne yapıp edip üste çıkmayı biliyorlar.
Konu hakkında anakarttan, parçadan anlayan varsa, ramler, işlemci, fan 5 para etmez en dandik mallar oldugunu kanıtlamak isterse resimleri atarım.
Bu şahıs hala r10 da satış yapacak. Daha cok şey yazarım ama, ben aldığım bir ürünün kalitesi ve dayanikliligindan memnun kalmadigim için negatif trade bile veremiyorum.
Umarım yanlış anlaşılmaz..