onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen sektör bazlı diye düşünüyorum. Web site yazan adam freelancer iş aramıyor veya belkide burada artık iş yapmıyor nedeni çok basit. Adam dolarla yurtdışına iş yapsa 1 dolar 13.5₺. Adam 1.000$ lık iş yapsam en azından yabancılara düşük bana fazla gözüyle bakar. Tasarım için de durumun kurumsallıktan kaynaklandığını düşünüyorum. R10 da seçkin konulara ve sektörde tutunan kişilere işi siz verebilirsiniz bende öyle yapıyorum tasarım dediğimizim telafisi yok o yüzden kaliteli biriyle çalışmaya özen gösteriyorum yani o kişilerde kurumsal oluyor. Kurumsal kişilerde sizinle iletişime geçmez siz onlarla iletişime geçersiniz çünkü işleri yoğundur. Discord için bişey diyemeceğim çok yoğun bir sektör olduğunu düşünmüyorum diğer sosyal ağlar gibi değil bencd o yüzden az rehabet olduğunu düşünüyorum.

Nft için bir tane 17 yaşındaki kardeşimize güvenip işi teslim ettim. ve o tasarımcı arayışına girdi kendi profiliyle 15 üyeye yazdı ve bende 5 kişiye özel mesaj attım belki 10 kişiye hiç biri geri dönüş sağlamadı. O yüzden pm atmadığı mı nereden çıkardınız?

Discord kategorisi için belirttim zaten durumu bu durum twitter kategorisinde ve ücretli script kategorisindede var ve üstüne basarak belirttim ki fiverde 5 k ya yapan hatta 1000 tl ye bile yapan varken ben 10.000₺ verdiğim halde dönüş yok. demek ki bu işle ilgilenen kişiler yok.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, yapıcı eleştiri olarak kabul edin. İncitmek amaçlı yazmıyorum. ben nft konunuzu görmüştüm 10.000 civarı nft yaptıracağınızı belirtmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Orada yazılımda istiyordunuz yanlış hatırlarmıyorsam. Tasarımcı insanlar nasıl yazılım yazsınlar. 4 türde belirli sayıda öğe üretip bunlar ile kombinasyon üretmek istiyorsunuz. Evet mantık olrak bu gayet doğru. Ama tasarım olarak yanlış. Çünkü renk doku vb. bir çok uyumsuzluk çıkacaktır.

Benim gibi tasarımcı arkadaşlar bu yüzden muhtemelen işi yüklenmek istememiş olabilirler. Tabi burada birbirimize isteğimizi doğru ifade etmekte önemli. Saygılarımla.
yok estağfurullah eleştiriye açığım yazılımı istemiyordum ben sadece yazılıma uygun şekilde tasarımların çizilmesi lazımdı yani toplasanız 50-100 parça görsel için 10.000₺ az bir para değil bence ama allah razı olsun 17 yaşında bir kardeşimize güvendim bu fiyatı yarıya indirdim gençler bi şansı hakediyor diye ve kendisine de inancım var inşallah düzene girecek