Merhabalar bazı kategorilerde konu açtım fakat 1-2 yıl öncesine kadar o kadar çok satış olmuş ki artık neredeyse tüm kategorilerde durgunluk var twitter kategorisinde 2019 tarihinde full aktiflik varmış o kadar eskilere gidebildim orada vardı aradığım hesaplar ama kullanıcıların %80 i banlı

website yazdırmak istedim 0 dan hiç kimse pm bile atmadı ölü fiyatda vermiyorum bu arada

ücretli grafik tasarım işinden nft çizimi istedim sadece 2 kişi pm attı tasarım çizmek için

discord üye ve sunucu almak istedim neredeyse o kategorideki ilanlar 2020 tarihine ait

neredeyse hep sohbet tarzı konular görüyorum ihtiyacım olan şeyleri artık r10da bulamıyorum r10 u kötülemiyorum ama sebebi nedir? kesinlikle art niyet yoktur. açtığım konulara bakabilirsiniz nft çizimi bile fiverde 5000 tl ye yapılabilecekken burada 10.000₺ bütçe ile yaptırmak istememe rağmen bulamadım.

şimdi bulamıyorsan başka kapıya diyenler olucaktır ama global forumlarda döviz bazlı çalıştıkları için fiyat çok daha yüksek gelicektir benim için

eski üyelere sormak istiyorum gözle görülür bir değişiklik varmı?

ticaret yapmak istediğimizde de buyrun bakın sonuca