sanalcuzdan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstat iş şikayete gidince bu tarz bir savunma elbette şahsı kurtarmıyor zaten çoğunlukla kendini akıllı sananlar böyle savunma yapıyor ama kimisi de gerçekten işi bilmiyor konuşunca anlıyorsun. Mesela bir avukata ulaştım. Adamın meslekte 25. yılı mesela, zaten müvekkili falan oturmuş gidip websitesi size zorunlu, yapılmazsa cezası var ne bileyim harita kaydı olmazsa olmaz deyip adamdan aylık tonlarca para alıp sonra telefonu çalsın adama fayda sağladığımız anlaşılsın diye adama söylemeden reklam çıkmışlar. Adam websitesinin piyasasını bilmiyor, harita kaydı ne onu bilmiyor, ücretli mi değil mi bilmiyor, aylık düzenli bir ücret ödenmeli mi onu da bilmiyor. Haraç gibi para ödüyor ve websitesi var olduğu için telefonu arttı diye düsünüyor. Tabi ki reklam veriyorlar ekran görüntüsü bu deyince hemen durdurttu. Ama bilinçli reklam veren, bunu kendine hak gören ve devam edecek olan; benim haberim yok, haberim olmadığı için yapana ulaşamam, o yüzden reklamları durduramam falan diyor oralı olmuyor.
Evet haklısınız, diğer tarafın "sitenin işe yaradığını düşünsün" hesabı hiç aklıma gelmemişti. Yazdığım şey size karşı değil, bu yöntemle sıyrılmayı planlayanlar içindi. Konuda da size karşı böyle bir yöntem denenmiş gibi anladım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.