Yorumlarda ben ödedim sizde ödeyin , almasaydın , gidip borsaya altina , yatiranlar var gibi söylemleri hayretle okudum ve böyle sığ düşünceleri görmek üzdü beni. Ben Marmara üniversitesinde okuyorum Gaziantepden geldim yurtta kalıyorum burs çıkmadı "krediyi mecburluktan alıyorum " ailemden kolay kolay maddi destek almadan egitimime devam etmeye çalışıyorum geçen seneye kadar kredi 650 liraydi 450 lira yurt ödemesi var geriye 200 lira kalıyor bu 200 lira ile bu düşüncelerde olan arkadaşlara vereyim de 1 ay hayatlarini idame ettirsinler

Kyk kredisi almak veya almamak sizlik veya bizlik bir problem değil bu problem şuanki yoneticilerin problemi siz almasaydin , ben ödedim sizde ödeyin dusunceleriyle hicbir yere varamayiz. Bu söylemleri savunacaginiza eleştirin ki yilanin ucu ileriki zamanlarda sizede dokunmasin. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye bu haldeyiz umarim bu sıg düşüncelerden bir an önce kurtulursunuz.

Elbette krediyi kötüye kullananlar vardır buda yine devlet gorevlilerine düşüyor kimin ihtiyacı var kimin yok ayrimini yapamalari lazim. Eğer yapamiyorsalar diyecek bişeyim yok .d