Açıkçası neden bu tür yorumlar geliyor merak ediyorum. Sizce ben neyi getirip getirmeyeceğimi bilmiyor muyum ? Bu konunun açılmasının sebebi yeni fikirler ve düşüncelerin ortaya çıkması. Ben zaten getireceğim ürünleri belirledim ancak buna ek olarak farklı ürün talepleri gelirse araştırılıp ve buna göre karar verilir. Örnek olarak siz bana hocam xx malzemesi satılır dediğinizde ben araştırmadan mı getireceğim ? Konu içerisinde bir arkadaşımız power kablo ve hdmi kablo dedi . Gerçekten de unuttuğumuz bir üründü ve bizim için olması gereken bir malzeme grubu .
Söylediğiniz de bir art niyet olmadığına eminim , sadece genel bir sitem olarak düşünebilirsiniz.
Öneriniz için teşekkürler , bu önerileriniz sayesinde hem bayilik talep eden kullanıcılara uygun fiyatlardan malzeme çıkışı yapabilecek hemde forum içerisinde de uygun fiyatlardan ürün sunabiliriz. Lütfen görüşlerinizi ihmal etmeyin.
O zaman şöyle bir tavsiyede bulunayım hocam: Hangi kategoride ürün getirecekseniz getirin, ya piyasada aynısı olmayan bir ürün olsun, ya da aynısı varsa fiyat olarak en uyguna getirebileceğinizi tercih edin. Artık piyasa kurtlar sofrası olmuş. Herkes en ucuzunu tercih ediyor 1 TL bile olsa. Benzersiz ürün getirmek sizin elinizde fakat maliyet konusunda kur oynaklığından dolayı maliyet sizin elinizde olmayabiliyor. Önceki mesajımda da dediğim gibi siparişini verdiğim mal gümrüğe ulaştığında dolar %50 artmıştı. Ben küçük girmiştim. O dönem büyük girenler milyonluk zarara uğradılar.
Bu bütçeyle yurt içinde ufak çapta bir şeyler üretmeyi de düşünebilirsiniz...