Ben 2020 yılında acemiliğimi burada yaptım. Bilecik korona olmadan önce sağlam eğitim veren bir yer. Fakat korona yoğun olduğu zamana denk geldiğimiz için eğitimleri hafifletmişlerdi. Mesela spor yapılmıyordu. Fakat çök kalk vs. yoğun olarak yapılıyordu. Hatta 1 saat çökerek komutanı eğitimi dinlediğimiz oluyordu. Genelde dışarıda olacaksınız. Sert, soğuk havası vardır. İyi eğitim alacaksınız. Yemeklerini çoğu asker beğenmiyordu. Kışla binalarının içi yatakhane tuvalet vs eski tabiki. Modern bir yapısı yok. Eğlenebileceğiniz herhangi bir şey pek fazla yok. Akıllı telefon konusunda hassaslar. Gece vakti bir komutanı koğuşu gezerken hiç farketmeden telefonu elinizden çekip alabilir. Akşam dışarıda dolaşma diye birşey yok. (Ankara beytepe de kafamıza göre takılıyorduk.) İstediğiniz vakitlerde istediğiniz sürede duş alma diye birşey yok. Duş saatleri bellidir ve maksimum 10 dk. var. Daha detayları da var ama yazmak istemedim. Ayrıca kışla içerisinde amele işlerinde çalıştırılmanız çok muhtemel. Ek olarak astsubaylar bilecikte kral tayfadır. Teğmen, üstteğmen ve üzerini rüyanızda ya da belki bir sefer görebilirsiniz. Beytepe de astsubayları kimse umursamıyordu çünkü heryer binbaşı albay yarbay vs doluydu.