Selamlar, öncelik ile konuya yanıt yazdığınız için teşekkür ederim. Anlattığınız gibi kimlik,selfie ve banka dekontu istiyor. Enpara'dan aralık ayı için aldığım işlem özetini gönderdim reddedildi. Ardından acaba kağıda yanlış bir şey mi yazdım diye tekrardan anlatıldığı gibi kağıda yazıyı yazdım sol elimde kimlik sağ elimde kağıt yüzüm gözükecek şekilde selfie çekildim. Bu sefer QNB Finansbank hesabımın işlemlerini gönderdim gene ret. Ailevi bireylerimden birisine yaptırdım ve gene aynısı daha önceden üyeliğimde yok bende çok düşündüm nerede yanlış yapıyorum diye. Whatsapp numaranız mevcut ise profilimde ki whatsapp numarasından iletişime geçelim anlık olarak doğrulama yapacağım ve sizin ile paylaşacağım bu konu da tecrübeli ve yapmış birisinden yardım almam çok iyi olur tabii müsaitseniz. Bir kaç dolar konusu ise reklamlar da ve bir çok gönderide gördüğüm 5 dolar reklamıydı.
Daha 2 gun once arkadas hesabini onaylatti. Kimligini yukledi + dekont olarak ziraat bankasi dekontunu ekrannfotografi aldi. Kenarlarini kırptı. Yukledi. Siz acaba farkli dosya turunde yuklediginiz icin olabilir. Png veya jpg yukleyin. + Ziraat dekont kullanin