1-2 ay önce ben ve 2 arkadaşımı kayıt ettim. Kısa sürede üçümüzün de hesabı onaylandı. Diğerlerinden farklı olarak banka ekstresi istemişlerdi. Herhangi bir sorun yaşamadık. Acaba siz bir konuda hata yaptığınız için sorun yaşıyor olabilir misiniz? Borsa şimdiye kadar gayet güvenilir çıktı.
Ödeme konusuna gelirsek;
3 hesaptan da Earn kazancını çektim. 7-7-5$ şeklinde. Diğer kazanç için ise sürenin dolmasını bekliyorum. Kazanç da bahsettiğiniz şekilde bir kaç dolar değil, 35-60$ hesap başına gelecek. DFI yükseldikçe daha da fazlaydı.
Kimlik eklerken acaba hangi konuda hata alıyorsun? Diğer borsaları bi yana bırakalım, bunda bi dosya acaba uygun mu değil onlar için. Kimlik, selfie ve dekont istiyorlar diye hatırlıyorum.
Selamlar, öncelik ile konuya yanıt yazdığınız için teşekkür ederim. Anlattığınız gibi kimlik,selfie ve banka dekontu istiyor. Enpara'dan aralık ayı için aldığım işlem özetini gönderdim reddedildi. Ardından acaba kağıda yanlış bir şey mi yazdım diye tekrardan anlatıldığı gibi kağıda yazıyı yazdım sol elimde kimlik sağ elimde kağıt yüzüm gözükecek şekilde selfie çekildim. Bu sefer QNB Finansbank hesabımın işlemlerini gönderdim gene ret. Ailevi bireylerimden birisine yaptırdım ve gene aynısı daha önceden üyeliğimde yok bende çok düşündüm nerede yanlış yapıyorum diye. Whatsapp numaranız mevcut ise profilimde ki whatsapp numarasından iletişime geçelim anlık olarak doğrulama yapacağım ve sizin ile paylaşacağım bu konu da tecrübeli ve yapmış birisinden yardım almam çok iyi olur tabii müsaitseniz. Bir kaç dolar konusu ise reklamlar da ve bir çok gönderide gördüğüm 5 dolar reklamıydı.