Cake DeFi Borsası Olanlar Bitmeyenler:
Eminim çoğu kullanıcı Cafe DeFi reklamlarını elbette R10 Forumda, Facebook ve İnstagram da görmüştür. Gören kişilerden biri de bu konuyu yazan benim. Açık konuşmak gerekirse rezalet borsa gördüm fakat bu kadarını görmemiştim daha kötüsü vardır ama denk gelmedim sanırım. Kesinlikle KYC onayı yapamıyorsunuz. Alt tarafı verecekleri bir kaç dolar insanları oynatmaları hoş değil. Coinbase gibi bir Quiz yapısı mevcut borsada ama emin olun kazanmak İMKANSIZ!
Kazanan kullanıcılar varsa rica ediyorum konunun altına çekim konusunda ekran görüntüsü bıraksın.
Yaklaşık günde 2 kez olmak üzere 1 haftadır kimlik doğrulamaya çalışıyorum. Bir çok borsa da hesabım mevcut çoğu böyle etkinliğe katıldım katılmaya da devam ediyorum. Naçizane tavsiyem bu borsanın vereceği bir kaç dolar için uğraşmak yerine başka borsaların etkinliklerine yönelin.
HERKESE İYİ FORUMLAR!
1-2 ay önce ben ve 2 arkadaşımı kayıt ettim. Kısa sürede üçümüzün de hesabı onaylandı. Diğerlerinden farklı olarak banka ekstresi istemişlerdi. Herhangi bir sorun yaşamadık. Acaba siz bir konuda hata yaptığınız için sorun yaşıyor olabilir misiniz? Borsa şimdiye kadar gayet güvenilir çıktı.
Ödeme konusuna gelirsek;
3 hesaptan da Earn kazancını çektim. 7-7-5$ şeklinde. Diğer kazanç için ise sürenin dolmasını bekliyorum. Kazanç da bahsettiğiniz şekilde bir kaç dolar değil, 35-60$ hesap başına gelecek. DFI yükseldikçe daha da fazlaydı.
Kimlik eklerken acaba hangi konuda hata alıyorsun? Diğer borsaları bi yana bırakalım, bunda bi dosya acaba uygun mu değil onlar için. Kimlik, selfie ve dekont istiyorlar diye hatırlıyorum.