6 günde yapıp yapmadığını bilemezsin kanal eski videoları da silmiş olabilir aboneli bir kanala da video yüklemiş olabilir seçenek çok ama youtube tamamen videoları algılıyor buna göre insanalrın önüne çıkartıyor yukarıda arkadaş kurtlar vadisi müziğinden vs örnek vermiş bunlarda bir etken ama kişileri ve içerikleri yapay zeka ile taradığı için sürekli aynı kategorideki ilgili videoları sunuyor insanlara üstelik günlük bu şekilde birçok video yüklersen istemesen de çok fazla izleniyorsun istiyorsan başlığı a yap at fark etmez
Hocam siz bu işlerden anladığınıza eminmisiniz ? Başlıkta ne yazıyor 6 günde 1 milyon abone yani ne demek ben istatistiklere baktım ve bu kanalın son 6 günde 1 milyon abone ve 1 milyar izlenme kazandığını gördüm. Yani aboneli eski bir kanal değil 2 ayda bu rakamlara ulaşmış. Ayrıca shorts o kadar basit değil video başlığını a yap milyon izlenir tarzı. Belki 1-2 video olur ama kaliteli içerik ve para kazanmak istiyorsan yanlış taktik. Son olarak günlük birçok video yüklersen istemesende izlenirsin demişsiniz. Benim içerisinde 600 video olan bir kanalim var son 2 ayda yüklendi ve hala toplam 1 milyon izlenmeyi geçmedi. Diğer kanalımda ise sadece 180 video, 200k abone ve 250 milyona yakın görüntülenme var. Video atıp başlığı A yazarak olsaydı memleket zengin olurdu. Bilgili olduğunuz konularda bilgi verirseniz sevinirim.
İyi forumlar.