Araba veya alıp satmak yüksek kâr marjı olduğunu biliyorum.
Yüksek ama dediğim gibi ben elle tutulan şeylere ilgi duyamıyorum.

Metavers'de ikinci el araba satılır mesela
Kesinlikle 100.000-400.000 multiaktif Instagram sayfası, sayfaları alırdım. Daha önce tecrübelerim oldu fakat 30-40kyi görebilidim
Muhteşem bir iş hocam ama o tarz sayfaları satarlar mı bilemedim.
Hocam artık dijital sarmıyor ya daha somut şeyler yapası geliyor insanıın
Elle elleniyorsa ben satamıyorum hocam
Şu meslek şu iş demek yanlış olur.
Çünkü araba alıp satmak çok gerisi var. Lakin her iş herkese göre olmayabiliyor.
Bu yüzden en iyi iş bildiğin iş. Yatırım dersen kesinlikle arsa ve ev.
Yine de pasif ama iyi gelir istiyorsan insanların ihtiyacı olan şeyleri kodlatmak ve üyelikli şekilde insanlara sunmak... Sistem sürekli kendi kendine işleyecek.
Mesela bunu Türkiye de değil de İngiltere veya Amerika gibi ülkelerde yapman. Mesela insanların ihtiyacı olan Bir mobil uygulama...
Devir mobil devri. Burda önemli olan mobil uygulama fikrini ve o açlığı bulmak. Acıkan zaten her zaman yer sana da yedirir...
Mobil 🚀
Orada da ilginç bir projem var. 6 aya konu açarım forumda. Henüz rakip yok.
Getir Bikurye tarzı bi projeye girerdim mesela çilingirçağır olabilir tüm ülkeyi kapsayacak şekilde .
Çok maliyetli hocam ya
insanların bilgi açlığını gidermek ve güvenli bir ortam yaratıp aracılık yapmak. Ve bunu dijitalde sağlamak 😊
Yıllar içinde merak her zaman para kazandırmıştır hocam. Ve insanlar kendini güvende hissettikleri herşeye para öderler. Bu ev olsun sigorta olsun.
işte bunu dijitale aktarmak önemli. Ve bunu kullanıcısı hiçbir zaman bitmeyecek bir sektöre yapmak.
Geçen anlatmıştım bir projem var diye hatırlarsınız. Projenin içerisinde hepsi var ve TR de yapılmamış, (daha önce çok az benzerlikle yapılmış ama tamamı yapılamadığı için tutmamış) bir proje.
Yarın sabaha askerlik sonucu belli olacak. Eğer kısa dönem olursa 6 ay sonra uzun dönem olursa 1.5 ay sonra sizinle bir görüşme sağlamak istiyorum. Yeni fikirlere açık olduğunuz açtığınız konu ile belli zaten 🙏🏻
Fikir var fakat yazılım bilgim o kadar olmadığı için sağlam bir yazılımcı ile çalışmak lazım. Ve cidden güzel hakedişler kazandırabilecek bir proje 🙏👍
Kesinlikle görüşmek isterim hocam.
Param olsa 360sosyal.com satın alırdım 🤩
Harika hocam. Teklifleri değerlendiriyorum

2m dolar uygun mudur. 1m dolar kasada kalacak. Kalanı da ortaklara dağıtılacak. %100'ünü devredeyim hemen size.