garajdakivosvos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında yukarıdaki iki sektör de ideolojik anlayışıma ters. Ancak reklamcılık da yıllar önce çok ters diye düşünüyordum ama kendimi bir an buarada buldum Aslında daha çok dijital taraftaki yatırımları merak ediyorum.
insanların bilgi açlığını gidermek ve güvenli bir ortam yaratıp aracılık yapmak. Ve bunu dijitalde sağlamak 😊

Yıllar içinde merak her zaman para kazandırmıştır hocam. Ve insanlar kendini güvende hissettikleri herşeye para öderler. Bu ev olsun sigorta olsun.
işte bunu dijitale aktarmak önemli. Ve bunu kullanıcısı hiçbir zaman bitmeyecek bir sektöre yapmak.

Geçen anlatmıştım bir projem var diye hatırlarsınız. Projenin içerisinde hepsi var ve TR de yapılmamış, (daha önce çok az benzerlikle yapılmış ama tamamı yapılamadığı için tutmamış) bir proje.

Yarın sabaha askerlik sonucu belli olacak. Eğer kısa dönem olursa 6 ay sonra uzun dönem olursa 1.5 ay sonra sizinle bir görüşme sağlamak istiyorum. Yeni fikirlere açık olduğunuz açtığınız konu ile belli zaten 🙏🏻

Fikir var fakat yazılım bilgim o kadar olmadığı için sağlam bir yazılımcı ile çalışmak lazım. Ve cidden güzel hakedişler kazandırabilecek bir proje 🙏👍