ZeroBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet hastanesine gitmek özele gitmekten şuanda pahalı gerek yok. Herhangi birşey olursa özele gidiyorum hallediyorum. Yoksa Randevusunu al, sırasını bekle, doktor kıl ise git covid testi yaptır uzun iş paramı veriyorum karşımda beni dinleyen en azından baştan savmayan derdimi anlatabilecek doktor buluyorum.
Hizmet konusunda özele katılabilirim ama fiyat olarak katılmıyorum,geçen bi sorunum için gittim ekg mr vs. çektim özele gitsem bi 1000 kağıttan olucaktım.Birde özeller tam para tuzağı bi kaza geçirdim acilde işlem yapıldıktan sonra kontrole gittim.Özele gittiğimde ameliyat olmam gerektğini ve sancılı bi süreç olacağını benden 26 bin tl istediğini söyledi doktor bi devlete görüneyim dedim ogünde cuma günüydü p.tesi giderim dedim doktor p.tesiye çıkamazsın yaralar ekrem yeri olduğu için acil ameliyat olman lazım falan dedi Allahtan metin sabancı baltalimanı kemik hastanesi var gittim acilde 4 adet ortopedi doktoru vardı gayet ilgilendiler 4,5 film çektiler hiçbişeyin yok ilaç merhem vereceğiz zamanla iyileşirsin dedi özellierin bircoğunga bu tür olaylar mevcut.Randevu konusunda katılıyorum ama devlet hastaneleri gerek doktorları gerek imkanları ile gayet iyi.