EfeReis06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size göre normal bir durumsa ben edu mail ,kanva, envato, shutterstock, duolingo, semrush hesap alma metodu diye konu açıyorum yaklaşık 10 15 kişiye satarım sanırım 4 saatte. Sattığım kişiler de hesapların ederi 10 lirayken 1 liradan satsın daha fazla satış yapmak için. O sektörü de öldürelim. İyi dimi böyle sizin dediğiniz gibi
Taban limiti 10 lira olan işi 50 kişi 25 liraya satıyor diye bende bende 25 liraya satmak zorunda değilim. İstediğim gibi taban fiyata inerim kimseye de hesap vermem. Taban fiyat belirlenmemişse 1 liraya bile satabilirim. Siz sadece o hizmeti satarken ben forum içerisinde birçok hizmet sağlıyor olabilir ve 1 liraya satış yaptığım bu konu ile forum içerisindeki aktifliğimi arttırarak, konu içerisinde diğer ilanlarıma vereceğim bağlantılar ile insanlara diğer hizmetlerimi gösterebilirim. Yada ani bir nakit para sıkışıklığı durumunda kısa süreli olarak tüm fiyatlarımı zararına satış haline getirebilirim. Bunun adı ticarettir ve en iyi örneğini e ticaret yapıyorsanız buybox sistemlerinde görebilirsiniz.