hocam ınsanlar para kazanıyor method uzerınden ne kadar cok ınsan bılırse o kadar cok pıyasa dusecektır 30 tl ye yapılan logo yuzde 90 hazır logo oluyor ama bu ıste aynı seyler oldugu ıcın fark yaratamazsınız. sıze soruyorum 30 tl logodan beklentınız nedır 1000 tl logodan beklentınız nedır
Üzgünüm ama buna engel olamazsınız. Elinizdeki bilgi tescillenebilen bir veri değil. Yanlış anlamayın ama bu ve benzeri konular sadece zaman kaybı. Burada zaman kaybetmek yerine methodu bilenlerin eğer imkanınız varsa çöp olmadan olabildiğince fazla hesap stoklamasını öneririm.
Benim anladığım bu konudan şikayetçi olanlar şunu istiyor; Hastalığa karşı bir ilaç formülü geliştirmişsiniz ve bunu yüksek fiyata satıyorsunuz. Sonra birileri sizden bu formülü alıyor ve aynı ilacı daha ucuza üretmeye ve satmaya başlıyor. Sizde buna karşı çıkıyorsunuz. Siz istiyorsunuz ki ilaç herkesin ulaşamayacağı bir konumda olsun. Bu sayede değeri korunsun ve siz yüksek fiyatta satıp daha fazla çıkar elde edebilin. Formülün patentini alamadığınıza göre ve bunun üretim maliyeti bu bu fiyattan aşağı olan ürün kötüdür diyemeyeceğinize göre tekrar söylüyorum boşa kürek çekiyorsunuz
Bu olay bu methodun satışının tamamen kaldırılması veya alt limit konulması dışında çözülemez.