Aynı şey hocam şirket açmadan deneyin
Nasıl yani hocam?
Hiç bir şey olmaz. İngiltere'de yasal bir şirketin varsa dünyanın bütün nimetlerinden yararlanırsın. Anı olarak bir hikayemi paylaşayım:
Şirketimi kurdum ve hosting arıyorum. İngiltere merkezli bir hosting şirketi seçtim. Adamlar biz size hesap açamayız Türk olduğunuzdan dolayı Türkiye'ye hizmet vermiyoruz dediler. Ben kendim için değil şirketim adına istiyorum ne demek hizmet vermiyorsunuz dedim. Kem küm falan filan sonra dedim sizi ilgili makamlara şikayet edeceğim.
30 dakika ya geçti ya geçmedi İngiltere'den TR hattıma telefon...
Hosting: "Efenim kusura bakmayın call center elemanımız bir cahillik yapmış sizlere 5 yıllık ücretsiz istediğiniz hizmeti verelim ama bizi şikayet etmeyin"
Z: "Vatandaşı olduğum ülke kimliğim ile değil İngiltere vergi numaram ile canınızı sıkarım."
Hosting: "... call center ... keko ... tecrübesiz ... işine son vereceğiz ..."
Z: "Personelinizi düzgün eğitin. Hosting'de başka yerden aldım sağolun."
Yurt dışında bir şirketiniz olduğunda Türk kimliğinizin hiç bir önemi kalmıyor...
Hocam mantık olarak öyle fakat Adsense derdimizi anlatabilecegimiz bir kurum olmadığından adamlar bir problem bulunca hak aranmıyor malesef. Birçok kişi UK onaylı hesabını Türkiye ip den dolayı askıya aldırmış diye duydum.
Hocam selamlar, 1.000 hit için ne kadar gelir elde edeceğinizi düşünüyorsunuz? Makalelerinize özel SEO çalışması yaparak mı hit aldınız yoksa basit cpc olmayan kelimelere tespit edip yazarak mı? Çünkü günlük organik 8.000 abd trafikli siteden günde 12-13pound kazandıgım olmuştu. Hitten çok hit gelen makale önemli. Saygılar.
Kredi finans veya avukat sektorleri ise günlük garanti xxx/x.xxx arasi olur
Hocam sağlık sitesi, en son denemelik açtığım Adsense te günlük 300-400 kişiye günlük 50-60 TL veriyordu.